h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Canpolat ve Beyazgül İşbirliğiyle Umuda Yolculukbaşlığıyla haberinizi özgünleştirebilirim.

Canpolat ve Beyazgül İşbirliğiyle Umuda Yolculukbaşlığıyla haberinizi özgünleştirebilirim.

GAP Havalimanı'nda gerçekleşen karşılama töreninde, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine devam eden Beyazgül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla yeniden aday gösterilmişti. Törene katılan yüzlerce kişi arasında adı Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen Mehmet Canpolat da yer aldı. Canpolat, Beyazgül ile sarılarak soğukluk çıkarmak isteyenlere cevap vermiş oldu.

GAP Havalimanı’nda Zeynel Abidin Beyazgül’ün tekrar aday gösterilmesiyle birlikte, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı’nın günün fotoğrafı verildi. İsminin son dakikaya kadar Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geçtiği mevcut başkan Mehmet Canpolat, havalimanında Beyazgül ile sarılarak bir poz verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla yeniden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Zeynel Abidin Beyazgül için GAP Havalimanı’nda bir karşılama töreni düzenlendi. Dün gerçekleşen törene yüzlerce kişi katılırken, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat da Beyazgül’ün karşılandığı kişiler arasında yer aldı.

2002 yılından bu yana AK Parti’ye üye olan Mehmet Canpolat, parti bilinciyle teşkilatın her kademesinde yer alarak görev yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü kucaklayarak aralarındaki soğuklukları ortadan kaldırmak isteyenlere en güzel cevabı verdi. Mehmet Canpolat, AK Parti İl Başkanlığı önündeki programda da Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanında yer aldı.

Başkan Yavaş, Ankara Kent Konseyi ev sahipliğinde düzenlenen ’Kars ve Çevre İlleri Demokrat Dernekler Federasyonu ile Erzurumlular Dayanışma Federasyonu İstişare Toplantısı’na katıldı

Sıradaki haber:

Başkan Yavaş, Ankara Kent Konseyi ev sahipliğinde düzenlenen ’Kars ve Çevre İlleri Demokrat Dernekler Federasyonu ile Erzurumlular Dayanışma Federasyonu İstişare Toplantısı’na katıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.