h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Çakır, destek ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

Çakır, destek ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, ilçenin kamu kurumlarına yaptığı ziyaretlerle iş birliğini güçlendiriyor. Hedefi, Amasra'nın sosyal, ekonomik ve kültürel potansiyelini artırmak olan Başkan Çakır, kurum yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. İlçenin güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirme fırsatı yakalayan Başkan Çakır, ortak hedefin Amasra'nın gelişmesi ve kalkınması olduğunu söyledi. Kurum ziyaretlerinin devam edeceği belirtildi.

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, ilçenin önemli kamu kurumlarına düzenlediği ziyaretlerle iş birliğini artırıyor. Son zamanlarda hızlandırdığı bu kurum ziyaretleri sayesinde Başkan Çakır, Amasra’nın sosyal, ekonomik ve kültürel alanlardaki potansiyelini artırmayı hedefliyor ve yeni dönem planlamalarını yapıyor.

Başkan Çakır, ilçedeki kamu kurumları ile etkili bir iletişim kurarak sorunların daha hızlı çözülmesine katkı sağlamayı ve ilçenin genel kalkınma stratejilerini güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda, Amasra Kaymakamlığı ve Amasra Hükümet Konağı içerisinde bulunan tüm resmi kurumları, Amasra Adliyesi, Amasra Noterliği, Amasra Müftülüğü, İş Bankası Amasra Şubesi, Amasra Emniyet Müdürlüğü, Amasra Liman Başkanlığı, PTT Amasra Şube Müdürlüğü, Ziraat Bankası Amasra Şubesi ve Vakıfbank Amasra Şubesini ziyaret etti. Başkan Çakır, kurum yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretler esnasında ilçenin güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirme fırsatı bulan Başkan Çakır, “Amasra’nın her bir noktasındaki potansiyeli harekete geçirmek ve sürdürülebilir kalkınma için iş birliğini artırmak istiyoruz. Kurumlar arası diyalog ve koordinasyon, ilçemizin daha hızlı ve etkili bir şekilde gelişmesine katkı sağlayacaktır. İlçedeki kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Ortak hedefimiz Amasra’nın gelişmesi ve kalkınması. Amasra’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çabalıyoruz. Bu doğrultuda, kurum ve kuruluşlarımızla istişare ediyor, sorunları ve çözüm yollarını birlikte belirliyoruz. Ziyaretlerimizde, çalışmalar hakkında bilgi alıyor ve vatandaşlarımızın talep ve önerilerini ilgili makamlara iletmek adına ortak çözümler üretiyoruz. Ziyaretlerimizde bizi ağırlayan Kaymakamımız ve diğer müdürlerimize teşekkür ederiz. Amasra için hep birlikte el ele vererek, güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Çakır’ın kurum ziyaretlerinin devam edeceği belirtiliyor.

AK Parti’nin Uşak Belediye Başkan adayı olarak Başkan Çakın seçildi.

Sıradaki haber:

AK Parti’nin Uşak Belediye Başkan adayı olarak Başkan Çakın seçildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.