h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Çakın, seçimlere hazır: Görev süresini uzatma kararı veren Başkan Çakın, seçim çalışmalarını başlattı

Çakın, seçimlere hazır: Görev süresini uzatma kararı veren Başkan Çakın, seçim çalışmalarını başlattı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, tekrar aday olarak açıklandı. Başkan Çakın, seçim çalışmalarına başlamış olup, belediye personelleri, cadde esnafı, vatandaşlar ve partililerle bir araya gelerek saha çalışmalarını gerçekleştirdi. İlk olarak belediye personelleriyle bir araya gelen Başkan Çakın, ardından lokma hayrına katıldı ve İsmetpaşa Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Günün sonunda AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında tekrar Uşak Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Çakın, adaylığının resmiyet kazanmasının ardından AK Parti teşkilatıyla birlikte saha çalışmalarına başladı. Bugün gerçekleştirdiği programlarla belediye personelleri, cadde esnafı, vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi. Başkan Çakın, öncelikle belediye hizmet binasında belediye personelleriyle buluştu. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen lokma hayrına katıldı. İsmetpaşa Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gecenin sonunda ise Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Pakistan, İran ile iş birliği için hazır olduklarını açıkladı

Sıradaki haber:

Pakistan, İran ile iş birliği için hazır olduklarını açıkladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.