h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Bodrum’daki İYİ Parti Genel Merkezi’nde Birden Fazla İstifa Şoku Yaşandı

Bodrum’daki İYİ Parti Genel Merkezi’nde Birden Fazla İstifa Şoku Yaşandı

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, partiden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. Tosun, Bodrum Belediye Başkan Adaylığı, Muğla Milletvekili Adaylığı ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendiği süre boyunca, İYİ Parti'nin yükselmesi ve gelişmesi için çaba sarf ettiğini belirtti. Ancak gördüğü lüzum üzerine tüm görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini ifade etti.

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, istifa ettiğini duyurdu. Mehmet Tosun, Konacık beldesinde 2 dönem belediye başkanlığı yapmasının ardından 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Bodrum Belediye Başkanı adayı olmuş, 2019 yerel seçimlerinde ise İYİ Parti’den aday gösterilmişti. Ayrıca 2023 genel seçimlerinde de İYİ Parti’den 3. sıra milletvekili adayı olmuştu.

Mehmet Tosun, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı süre zarfında partisinin yükselmesi ve gelişmesi için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirterek, partiden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan Tosun, Muğlalı ve Bodrumlu hemşehrilerine, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, il ve ilçe başkanlarına, yöneticilere, üyelere, gönüllülere ve İYİ Parti’ye oy veren tüm vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Tosun, istifa ettiği görevlerini ve parti üyeliğini belirterek saygı ve sevgilerini iletti.

Başkan Altay, Necmettin Erbakan Caddesi’nin üçüncü etabında ilk sürüşü yaptı

Sıradaki haber:

Başkan Altay, Necmettin Erbakan Caddesi’nin üçüncü etabında ilk sürüşü yaptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.