h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Belediye Başkanı Çakır, Çeşmi Cihan etkinliklerinde samimi açıklamalar yaptı

Belediye Başkanı Çakır, Çeşmi Cihan etkinliklerinde samimi açıklamalar yaptı

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Çeşmi Cihan Sevgi Buluşmaları ile ilçede yapılan çalışmaları vatandaşlara anlattı. Başkan Çakır, doğalgaz ve otopark sorunlarına çözüm olacak bilgiler verirken, yapılan hizmetler ve projeler hakkında detaylı bilgiler sundu. Aynı zamanda horhor dere sorununun çözümü için çalışmaların yapıldığı belirtildi. Çeşmi Cihan Sevgi Buluşmaları, seçimlere kadar farklı mahalle sokaklarda devam edecek.

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Çeşmi Cihan Sevgi Buluşmaları kapsamında yaptığı çalışmaları vatandaşlara anlatarak, karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi verdi. Makam odasının kapısını ilk iş olarak söktüren Başkan Çakır, ev ziyaretleriyle Amasra halkına yürüttüğü hizmetleri aktarıyor. Buluşmaların ilki Kaleşah Mahallesi Sesamos Evler’de gerçekleştirildi. Kum Mahallesi’nin Dizinler Sokak, Bedesten Sitesi ve Kum Tabya Sokak’ta da evlerde buluşan Başkan Çakır, yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı.

Başkan Çakır, ev ziyaretlerinde Amasra’ya kazandırılacak özel pazar yerini müjdeledi. Aynı zamanda asfaltlanan yolların eksik kalan refüj alanları için Kara Yolları Genel Müdürlüğü ile iletişimde olduklarını ve sorunun kısa sürede çözüleceğini belirtti. Başkan Çakır, Amasra’ya doğalgazın kazandırılması konusunda da bilgi verdi. 2023 yılında doğalgaz çalışmalarına 32 milyon TL harcayan bir dağıtıcı firmanın yeni yıl bütçesini hazırladığını ve şubat ayında çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Başkan Çakır, doğalgaz sürecine hakim olmayan kişilerin sadece fotoğraf çektirmek için çalışmalara katıldığını da söyledi. Amasra’nın doğalgaz sürecinde her mahallede doğalgazın yanmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan Çakır, doğalgazın Amasra’ya kazandırılması için büyük gayret gösterdiklerini vurguladı.

Başkan Çakır, ev ziyaretlerinde otopark sorunu hakkında da bilgilendirme yaptı. ATİM’e ait arazi için Enerji Bakanlığı düzeyinde yürüttükleri sürecin son aşamasında olduklarını ve sorunun yakında çözüleceğini belirtti. Başkan Çakır, otopark sorununun bazı siyasi ikballer yüzünden çözülemediğini ifade etti ve Amasra halkının 31 Mart Seçimleri’nde bu anlayışa en iyi cevabı vereceğine inandığını söyledi.

Başkan Çakır, ev ziyaretlerinde ayrıca Horhor Deresi’nin taşkınlara neden olmaması için çalışmalar yaptıklarını ve yeni projelerin hazırlığını yaptıklarını aktardı. Ev pansiyonculuğuna getirilen yeni düzenlemelere karşı ilgili ve yetkili kurumlarla iletişimde olduklarını da belirtti.

Buluşmalarda konuşan Başkan Çakır, Amasra’nın tarihi, kültürü ve doğasının sevgiyi ve saygıyı hak ettiğini vurgulayarak, çevre ve emek mücadelesine inandığını ve şehri daha yaşanabilir kılmak için çalıştıklarını söyledi. Başkan Çakır, halkın taleplerini dinlemek ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hareket etmek istediklerini ifade etti. Çeşmi Cihan Sevgi Buluşmaları’nın seçime kadar farklı mahallelerde devam edeceği belirtildi.

MHP, AK Parti’nin ziyaretine büyük bir katılım gösteriyor

Sıradaki haber:

MHP, AK Parti’nin ziyaretine büyük bir katılım gösteriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.