h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Belediye Başkanı Alim Işık, Ülkü Ocakları’nın düzenlediği “Ocak Söyleşileri” programına konuk oldu.

Belediye Başkanı Alim Işık, Ülkü Ocakları’nın düzenlediği “Ocak Söyleşileri” programına konuk oldu.

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, yeniden MHP adaylığının açıklanmasından sonra Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi. Burada düzenlenen bir programda konuşan Başkan Işık, görev süresi boyunca gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi ve yeni dönemde yapılacak çalışmalardan bahsetti. Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı da Işık'ın ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, partilerine olan desteğin devam ettiğini vurguladı.

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, 31 Mart 2024 seçimleri için tekrar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adaylığını açıkladıktan sonra ilk ziyaretini Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı’na gerçekleştirdi. Ülkü Ocakları üyeleriyle bir araya gelen Başkan Işık, burada yapılan “Ocak Söyleşileri” programına katıldı. Konuşmasında Belediye Başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği projeleri anlatan Işık, yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni ise programda yaptığı konuşmada, “Kütahya Belediye Başkanımız Alim Işık’a bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beyefendi ve MHP Genel Merkezi tarafından yeniden adaylığının açıklanması sonucu Belediye Başkanımızın ilk ziyaretini kutlu ocaklarımıza gerçekleştirmesi, Milliyetçi ve Ülkücü camia için büyük bir anlam taşımaktadır.” dedi. Bükni, Başkan Işık’ın Kütahya’ya yapmış olduğu hizmetlerin ortada olduğunu ve hemşerilerinin desteğinin artarak devam ettiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, yeni dönemde görevine devam ediyor

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, yeni dönemde görevine devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.