h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Başkan Fırıncıoğlu, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Başkan Fırıncıoğlu, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, seçim çalışmalarına başladı. Başkan, MHP İl Başkanı, MHP İlçe Başkanı ve belediye meclis üyeleriyle birlikte çeşitli kurumları ziyaret etti. Ziyaretlerde kurumların çalışmaları hakkında bilgi alan Fırıncıoğlu, belediye çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan, kurum yetkililerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, seçim çalışmalarına başladı. Destek ziyaretlerine devam eden Başkan Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Demir ve Belediye Meclis Üyesi Semih Kaptan ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Karayolları 156. Şube Şefliği ve Devlet Su İşleri 233. Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kurumların çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Fırıncıoğlu, aynı zamanda belediye çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi ve kurum çalışanlarına başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretlerin ardından değerlendirme yapan Başkan Fırıncıoğlu, “Kurumlarımızla buluşarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Belediye çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Ziyaretlerim esnasında gösterdikleri misafirperverlik için kurum amirleri ve çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DSP Genel Başkanı Aksakal’ı makamında ağırladı

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DSP Genel Başkanı Aksakal’ı makamında ağırladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.