h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Başkan Eroğlu: “Bir ülkenin en büyük gücü, herkesi kapsayan bireyleri olan çocuklar ve yaşlılardır”

Başkan Eroğlu: “Bir ülkenin en büyük gücü, herkesi kapsayan bireyleri olan çocuklar ve yaşlılardır”

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Türkiye Gençlik Vakfı'nın Tokat İl Temsilciliği'nde gençler ve aileleri ile bir araya geldi. Eroğlu, TÜGVA'nın gençlerin gelişimine katkı sağladığını vurgulayarak vakıf görevlilerine teşekkür etti. Karne alarak yarı yıl tatiline giren öğrencileri tebrik eden Eroğlu, ülkenin en büyük gücünün insan gücü olduğunu belirterek TÜGVA'da yetişen gençlere başarılar diledi. Belediye Başkanı, çocuklarla sohbet ederek bu anları mutlulukla paylaştı.

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Türkiye Gençlik Vakfı Tokat İl Temsilciliği’nde gençler ve aileleriyle buluştu. Eyüp Eroğlu, Türkiye Gençlik Vakfı’nın gençlerin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimine katkı sağladığını vurgulayarak, vakıf görevlilerine teşekkür etti. Eğitim gören gençler ve ailelerine hitap eden Eroğlu, çocukların yarıyıl tatiline girdiğini ve başarılarının kendisini gururlandırdığını belirtti. Bir devletin en büyük gücünün insan gücü olduğunu ifade eden Eroğlu, Türk milletinin hamiyetperver ve başarıya odaklı bir millet olduğunu söyledi. Türkiye Gençlik Vakfı’nın amacının iyi ve güzele dair her şeyi savunan, adaletin tarafında olan bir nesil yetiştirmek olduğunu vurgulayan Eroğlu, vakfın gönüllülerine teşekkür etti. Eroğlu, çocuklarla sohbet ederek bu anın mutluluğunu paylaştı.

Hamas: “Biden, soykırıma ortak olan ve halkımızın ondan beklentileri olmayan bir kişidir”

Sıradaki haber:

Hamas: “Biden, soykırıma ortak olan ve halkımızın ondan beklentileri olmayan bir kişidir”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.