h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Bakan Tunç, Mersin’deki kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığını duyurdu

Bakan Tunç, Mersin’deki kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığını duyurdu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mersin-Antalya karayolu üzerinde meydana gelen kazada 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 30 kişinin ise yaralandığını duyurdu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirten Tunç, Aydıncık Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde 2 cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mersin-Antalya karayolunda meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Aydıncık ilçesinin çıkışında meydana gelen şehirlerarası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu gerçekleşen kazada yaşamını yitiren 9 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralanan 30 vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Aydıncık Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kazayla ilgili adli soruşturma başlatılmış olup, 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir” ifadelerini kullandı.

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, “Yeni bir enerjiyle Tokat’ımıza büyük bir canlılık kattık”

Sıradaki haber:

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, “Yeni bir enerjiyle Tokat’ımıza büyük bir canlılık kattık”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.