h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Aydın Büyükşehir Belediyesi, Özbaşı köprü sorununa müdahale etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Özbaşı köprü sorununa müdahale etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke-Özbaşı Yolu üzerinde bulunan dar köprü sorununu çözmek için harekete geçti. Genişletme çalışmalarıyla sürücülerin daha rahat ve güvenli bir şekilde köprüyü geçmeleri ve tarım araçları için daha kullanışlı bir yapı sağlanacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden Özbaşı Mahalle Muhtarı Levent Özyılmaz, çalışmaların başladığını belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke-Özbaşı Yolu üzerinde bulunan dar köprü sorununu çözmek adına harekete geçti. Yolun kullanıcılarını tehlikeye atan ve özellikle yabancı sürücüler ile pamuk hasat zamanındaki römorklu traktör sürücüleri için sorun teşkil eden dar köprüde genişletme çalışmalarına başlandı. Aynı zamanda birçok mahallenin ulaşımını etkileyen bu köprü, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin duyarlılığı sayesinde daha kullanışlı hale getirilecek. Özbaşı Mahalle Muhtarı Levent Özyılmaz, yapılan genişletme çalışmaları sayesinde sürücülerin köprüyü daha rahat ve güvenli bir şekilde geçebileceğini, özellikle traktör ve diğer tarım araçları için daha uygun bir yapıya sahip olacağını belirtti. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise çalışmalara başladı.

MHP, Buldan Belediyesi’nde İlçe Başkanı Şevik ile yoluna devam etmeme kararı aldı

Sıradaki haber:

MHP, Buldan Belediyesi’nde İlçe Başkanı Şevik ile yoluna devam etmeme kararı aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.