h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Aşkın Akkoç, Başkan Yardımcılığına Yeni Görevle Atandı!

Aşkın Akkoç, Başkan Yardımcılığına Yeni Görevle Atandı!

Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi İlçe Koordinatörü olarak atandı. Akkoç, başkan yardımcılığı görevine devam ederken, Selendi İlçe Koordinatörlüğü görevini de üstlenecek. Akkoç, Selendi doğumlu olup, Torbalı Sağlık Meslek Lisesi mezunudur. İşletme bölümü mezunu olan Akkoç, daha önce Selendi Toplum Sağlığı Merkezi'nde çalışmış ve Selendi Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır. Akkoç, yeni görevine başladığında halka eşit hizmet etmek için 24 saat çalışacaklarını belirtmiştir.

Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi İlçe Koordinatörü olarak atandı. Önder Baştürk’ün görevini tamamlamasının ardından Akkoç’un bu göreve getirildiği belirtildi. Ayrıca Akkoç’un aynı zamanda başkan yardımcılığı görevine de devam edeceği ifade edildi.

Aşkın Akkoç, Selendi’de doğdu ve burada ilkokul ve ortaokul eğitimini tamamladı. Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’ne başladı. 2001 yılında Ünye Toplum Sağlığı Merkezi’nde göreve başlayan Akkoç, 2004 yılında Selendi Toplum Sağlığı Merkezi’ne atanarak Devlet Hastanesi Müdürlüğü görevine asaleten atandı. Bu görevini yürütürken Selendi Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Akkoç, şimdi ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi İlçe Koordinatörü olarak atanmıştır. Akkoç, yeni görevine ilişkin yaptığı açıklamada, “Selendi ilçemizde halkımızın sıkıntılarını gidermek, devletimizi ve vatandaşımızı buluşturmak, eşit hizmet sunmak için gece gündüz çalışacağız.” şeklinde konuştu.

MHP, Nilüfer’de seçim öncesi meclisten geçen taşınmaz satışına tepkisini gösterdi

Sıradaki haber:

MHP, Nilüfer’de seçim öncesi meclisten geçen taşınmaz satışına tepkisini gösterdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.