h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Amasya Belediye Başkanı, gelecek beş yıl için aday olduğunu açıkladı

Amasya Belediye Başkanı, gelecek beş yıl için aday olduğunu açıkladı

Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, 10 aydır sürekli hizmet verdiğini ve Amasya'nın gelecek beş yılına talip olduğunu açıkladı. MHP aday tanıtım toplantısında konuşan Çelik, Amasya'yı güvenle emanet etmelerini istedi. Çelik, MHP lideri Bahçeli'ye teşekkür ederek üreten, çalışan ve hesap verebilir bir belediye anlayışına önem verdiklerini söyledi. Programda MHP İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı da destek konuşması yaptılar.

Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, Amasya’nın gelecek beş yılına yönelik hizmetlerini sürdürdüğünü ve bu nedenle tekrar aday olduğunu duyurdu. MHP’nin 31 Mart seçimi aday tanıtım toplantısında konuşan Çelik, 40 yıldır cerrah olarak çalıştığı Amasya halkına hitap ederek, “Senelerce sizden sevdiklerinizi emanet olarak aldım. Bundan sonra da Amasya’yı güvenle bana emanet etmenizi bekliyorum” dedi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye gösterdiği güven için teşekkür eden Çelik, üreten, çalışan, şeffaf ve hesap verebilir bir belediye anlayışının önemini vurgulayarak, “Amasya Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan her alanda sanayiden tarıma, spordan turizme, kültüre ve sosyal hizmetlere odaklanmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. MHP İl Başkanı Mustafa Akgül ve Merkez İlçe Başkanı Semih Aşkan’ın destek konuşmalarının da yapıldığı program dualarla sona erdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, muhteşem bir karşılama ile karşılandı

Sıradaki haber:

Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, muhteşem bir karşılama ile karşılandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.