h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Aliköy’de cami ve Kur’an kursunun ısıtma sistemi modernize edildi

Aliköy’de cami ve Kur’an kursunun ısıtma sistemi modernize edildi

Isparta Belediyesi, Aliköy’deki Kur’an Kursu ve Ali Köyü Camii’nin kalorifer tesisatını yeniledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, köy halkının taleplerini geri çevirmiyor ve Aliköy’deki Kur’an Kursu ve cami için eskiyen kalorifer tesisatını yenileme talimatı verdi. Kadınlar artık soba yerine kaloriferle ısınacaklar ve doğalgaza kavuşacaklar. Aliköy Muhtarı Ali Çakacı, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti ve köy halkı, onun hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirdi. Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Kökmen ve muhtar da aynı şekilde teşekkürlerini iletti.

Isparta Belediyesi, Aliköy’de bulunan Kur’an Kursu ve Ali Köyü Camii’nin kalorifer tesisatını yeniledi. Aliköy Muhtarı Ali Çakacı ve köy halkı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Başdeğirmen, görev süresi boyunca şehre yaptığı hizmetlerin yanı sıra ilçe, belde ve köylerden gelen talepleri de geri çevirmiyor. Bu kapsamda, Aliköy köyündeki Kur’an Kursu ve caminin kullanılamaz hale gelen kalorifer tesisatının yenilenmesi için talimat verdi. Aliköy Camii’nin kalorifer tesisatı yenilenirken, Kur’an Kursu’nda da çalışmalar başlatıldı. Artık Kur’an Kursu’na devam eden kadınlar soba yerine kaloriferle ısınacak.

Kur’an Kursuna devam eden kadınlar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in desteğiyle doğalgaz ile tanıştıklarını belirterek teşekkürlerini iletti. Aliköy’ün belediye sınırları dışında olmasına rağmen Başkan Başdeğirmen’in talepleri geri çevirmediğine dikkat çeken köy halkı, “Başkanımızla gurur duyuyoruz, o her şeyimiz. Başkanımızdan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Kökmen, Kur’an kursunun kalorifer tesisatının yenilenmesi için Isparta Belediyesi’ne talepte bulunduklarını ifade ederek, “Başkanımıza teşekkür ederim. Şehirdeki tüm hizmetlerinden memnunuz. Devlet Su İşleri lojmanlarında oturuyorum ve oraya 100. Yıl Millet Camisi açıldı. Çok memnunuz. Başkanımızın hizmetlerinin devamını önümüzdeki dönemde de görmek istiyoruz” dedi.

Aliköy Muhtarı Ali Çakacı ise Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in köyleri için her türlü talebe olumlu yanıt verdiğini belirterek, “Camimizin 20 yıl önce yapılan kalorifer borularının değiştirilmesi ve Kur’an Kursumuzun kalorifer petekleri ile borularının değiştirilmesi taleplerimiz oldu. Başkanımız hemen gerekenleri yaptı. Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e şahsım ve köyüm adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

CHP Lideri Özel, Abidinpaşa Köşkü’nde Milli Mücadele Müzesi’nin açılışına katıldı

Sıradaki haber:

CHP Lideri Özel, Abidinpaşa Köşkü’nde Milli Mücadele Müzesi’nin açılışına katıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.