h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Akyurt Belediye Başkanı Ayık, esnafları ziyaretlerine aralıksız şekilde devam ediyor

Akyurt Belediye Başkanı Ayık, esnafları ziyaretlerine aralıksız şekilde devam ediyor

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Nurettin Cankurtaran Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Ayık, gezide vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve çözüm odaklı çalıştıklarını belirtti. Ziyarette AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım, AK Parti Akyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukadder Tüfekci ve AK Parti Akyurt Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hasan Çalhun da hazır bulundu. Akyurt Belediyesi, halkla sürekli iletişim halinde olmayı ve sorunları çözmeyi amaçlıyor.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Nurettin Cankurtaran Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Ziyaretlere beraberindeki heyetle birlikte katılan Ayık, “Gezmedik cadde ve sokak bırakmayacağız. Seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Göreve başlamamızdan bu yana çözüm merkezi ve halk günü uygulamalarıyla vatandaşlarımızın taleplerini, önerilerini ve sorunlarını dinliyoruz. Herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda yanlarında oluyor ve çözümü için çaba harcıyoruz. Bu başarıyı çalışma arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla elde ettiğimize inanıyorum” şeklinde konuştu. Ziyaretlere AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım, AK Parti Akyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukadder Tüfekci ve AK Parti Akyurt Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hasan Çalhun da eşlik etti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BMGK’nın Filistin konulu toplantısına katılacak

Sıradaki haber:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BMGK’nın Filistin konulu toplantısına katılacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.