h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti’nin Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse, muhteşem bir karşılama ile karşılandı.

AK Parti’nin Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse, muhteşem bir karşılama ile karşılandı.

AK Parti Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle tekrar aday olduğunu açıkladı. Ankara dönüşünde kent girişinde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Köse, hizmetlerini ve başarılarını vurgulayarak vatandaşlardan destek istedi. Yaptıkları alt yapı çalışmalarından, park ve bahçe düzenlemelerine kadar birçok alanda önemli hizmetlere imza attıklarını belirten Köse, destekçileriyle beraber görevlerini başarıyla sürdüreceğini ifade etti.

AK Parti Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla tekrar aday gösterildi. Göreve dönüşünde, konvoy eşliğinde kent girişinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Miting havasında gerçekleşen karşılamada, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan da hazır bulundu. Yozgat Belediye Başkanı Köse, AK Parti İl Başkanlığı binası önünde yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Celal Köse, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteğiyle tekrar aday gösterilmenin heyecanını yaşadığını ifade etti. Beş yıllık görev süresinde hem hizmet hem de gönül belediyeciliğine önem verdiklerini belirten Köse, pandemi, ekonomik zorluklar ve deprem gibi sorunlara rağmen büyük başarılara imza attıklarını vurguladı. Başkan Köse, cesaret edilemeyen işlere giriştiklerini ve pek çok ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Kendilerini görmeyen ve duymayanlara rağmen, Yozgat’ın mahallelerinde, parklarında, kaldırımlarında ve bulvarlarında yapılan hizmetlerin görüldüğünü belirtti. Köse, vatandaşların desteği ve çabasıyla bu görevlerini başarıyla sürdüreceklerini ekledi.

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, “Dün hayal ettiğimiz şeyleri bugün gerçekleştirdik” “

Sıradaki haber:

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, “Dün hayal ettiğimiz şeyleri bugün gerçekleştirdik” “

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.