h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti’yi ziyaret eden Cumhur İttifakı adayı Fırıncıoğlu, duygusal anlar yaşadı

AK Parti’yi ziyaret eden Cumhur İttifakı adayı Fırıncıoğlu, duygusal anlar yaşadı

Bartın'da Cumhur İttifakı'nın MHP adayı olan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun desteklenmesi üzerine AK Parti ve MHP yöneticileri bir araya geldi. Fırıncıoğlu, desteklerinden dolayı AK Parti ve MHP'li adaylara teşekkür etti. İttifakın yerel seçimlerde MHP adayının destekleneceği kararıyla birlikte Bartın Belediye Başkanı olan Fırıncıoğlu, AK Parti İl Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi. MHP il Başkanı Ercüment Özçelik ise AK Parti ve MHP'nin Bartın'da ortak çalışacağını belirterek, seviyeli bir seçim süreci geçirileceğini ifade etti. İlçelerde ittifakın olup olmayacağı ise yakın zamanda açıklanacak.

Cumhur İttifakı’nın Bartın’daki adayı MHP’nin mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun destekleneceği kararı üzerine AK Parti ve MHP yöneticileri bir araya geldi. Belediye Başkanı Fırıncıoğlu, AK Parti ve MHP’li aday adaylarına ve parti yöneticilerine teşekkür ederken duygusal anlar yaşadı.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cumhur İttifakı’nın kararı ve MHP’nin adayını duyurmasının ardından basın toplantısı düzenledi. AK Parti İl Başkanlığına yapılan ziyarette Fırıncıoğlu ve MHP heyeti karşılandı. Toplantı öncesinde Başkan Fırıncıoğlu ve il başkanları basın açıklaması yaptı.

Fırıncıoğlu, MHP ve AK Parti yöneticilerine teşekkür ederek duygusal anlar yaşadığını belirtti. Fırıncıoğlu, “Onların büyüklüğünü görüyorum. Onların haklarını helal etmelerini istiyorum. Bundan sonra da yanımda olacaklarını biliyorum. Ben de bu teşkilatın yanında olacağım” dedi.

MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ise AK Parti ve MHP’nin Bartın’da beraber çalışacaklarını söyleyerek, “Geçmişte yaşadığımız sıkıntılar olabilir. Ama bizler genel başkanlarımıza uyarız. Cumhur ittifakı ruhu ile devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Özçelik, “Seviyeli bir seçim süreci geçireceğiz. Adaylarımız da böyle bir seçim süreci yaşayacaklar. Halkımızın takdiriyle seçimin en doğru kişiyi kazandıracağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ise Cumhur İttifakı’nın adayının desteklenmesi çağrısında bulunarak, “Herkesin Cumhur İttifakı’nın adayına oy vermesi için çağrıda bulunuyoruz. Bütün paydaşlarımızla ittifak yapalım ki, sesimiz daha güçlü olsun. Hem Bartın’ımız, hem ülkemiz kazansın istiyoruz” dedi.

İlçelerde de Cumhur İttifakı’nın AK Parti adaylarını desteklemesi kararının büyük oranda sağlandığı belirtildi. İl Başkanı Arslan, hedeflerinin Bartın il merkezi ve 3 ilçedeki adayların seçimleri kazanması olduğunu ifade etti. Ayrıca 4 belde de AK Parti’nin kazanması için çalışacaklarını söyledi.

Çanakkale’de AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’ndan iddialı başlangıç yapacak.

Sıradaki haber:

Çanakkale’de AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’ndan iddialı başlangıç yapacak.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.