h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti İstanbul Milletvekili Tütüncü, Antalya’nın geleceğine yönelik iddialı açıklamalarda bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tütüncü, Antalya’nın geleceğine yönelik iddialı açıklamalarda bulundu.

Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Tütüncü, Antalya’nın geleceği için enerjisini harcamak istediklerini, belediyecilik tecrübeleriyle Antalya'nın yolculuğuna hazır olduklarını belirtti. Ayrıca, şehrin her noktasındaki sorunları bildiklerini ve insan odaklı bir yönetim anlayışıyla farklılıklara saygı göstererek Antalya'nın değişim ve dönüşümünde rol alacaklarını ifade etti.

Vakit.com.tr Özgün Haber Başlığı: “AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Antalya’nın Geleceği için Yola Çıktıklarını Belirtti”

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, 15 yıllık belediyecilik tecrübeleriyle Antalya’nın gelecek yolculuğuna hazır olduklarını ifade etti. Tütüncü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Yepyeni bir Antalya için kutlu bir yola çıktıklarını vurgulayan Tütüncü, Antalya’nın ideali olan bir şehre birlikte ulaşacaklarını söyledi. İnsanların yaşamaktan mutluluk duyduğu Antalya idealine hep birlikte hedeflediklerini belirten Tütüncü, Kepez Belediye Başkanlığı sürecinden edindikleri başarıları Antalya’nın tüm ilçelerine taşıyacaklarını ifade etti.

Tütüncü, açıklamasında Antalya’nın güzelliklerine değinerek, şehrin tarihi geçmişine, hükümdarlara, sanatçılara ve düşünce insanlarına ev sahipliği yaptığını söyledi. Antalya’nın dünya şehri olma hedefine doğru güçlü bir şekilde ilerleme zamanının geldiğini belirten Tütüncü, şehrin potansiyelini modern vizyonlarla buluşturarak Antalya’yı takip edilen ve örnek alınan bir şehir haline getireceklerini dile getirdi.

Hakan Tütüncü, Antalya’da yaşayan herkesin beklentilerinin farkında olduklarını ve 15 yıllık belediyecilik tecrübeleriyle oluşturdukları yol haritalarıyla Antalya’nın geleceğine hazır olduklarını belirtti. Yeni dönemde Antalya’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu felsefesini zirveye taşıyan, dünyada örnek alınan bir şehir olacağını ifade eden Tütüncü, gündelik işlerle değil, ufuklarını genişleterek Antalya’ya enerji harcayacaklarını söyledi. Tütüncü, kazananın şehir ve insanlar olacağını vurguladı.

Farklılıkların bir zenginlik olduğunu kabul eden ve herkesin hukukuna saygı duyan bir yönetim anlayışıyla Antalya’nın umut, heyecan ve yaşam sevincini büyüteceklerini belirten Hakan Tütüncü, toplumun her kesiminden gelen destek ve teveccühlerin kendileri için büyük bir onur olduğunu ve daha çok çalışacaklarını vurguladı. Genç ve enerjik olduklarını dile getiren Tütüncü, Antalya için her şeyi yapacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

Isparta Belediyesi, camilerin bakım ve yenileme çalışmalarına başlıyor!

Sıradaki haber:

Isparta Belediyesi, camilerin bakım ve yenileme çalışmalarına başlıyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.