h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti İl Başkanı Güngör: “Denizli’ye Haydi Bir Kez Daha”

AK Parti İl Başkanı Güngör: “Denizli’ye Haydi Bir Kez Daha”

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör başkanlığında yapılan haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısında, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da yer aldı. Toplantıda, 31 Mart 2024 yerel seçimleriyle ilgili istişarelerde bulunulurken, Başkan Güngör, Zolan'ın katılımıyla yapılan toplantıda sorumluluk bilinciyle atılan adımlarda yardımcı olan yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde ülkede büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığını vurgulayarak, Denizli için durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Güngör, tekrar aday gösterilen Osman Zolan’a destek vererek, “Haydi bir daha Denizli” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ün başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısı’na, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan katıldı. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü. Başkan Güngör açıklamasında, “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday olarak açıklanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın katılımıyla haftalık olağan il yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Samimiyetle çıktığımız bu yolda engelleri kaldıran, sorumluluk bilincimizle attığımız her adımda bize yardımcı olan ve sevgiyle yaklaştığımız herkesin gönlünde iz bırakmamızı sağlayan siz yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. AK Parti hükümetiyle birlikte ülkemiz her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı” şeklinde konuştu.

Denizli için durmadan çalışacaklarını vurgulayan Başkan Güngör, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sağlıktan ulaşıma, savunma sanayinden eğitime pek çok alanda büyük işlere imza attık. Bu güzel vatan için bölgemizde ve dünyada büyük kazanımlar elde ettik. Gelecekte de yapacaklarımız, bugüne kadar gerçekleştirdiklerimizin teminatı olmaya devam edecektir. Saha çalışmalarımızda bunları vatandaşlarımıza iyi anlatmamız gerekiyor. Denizli’miz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Haydi bir daha Denizli. Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

Pazar esnafı, Hatipoğlu ile yerel yönetimler arasındaki sorunlarını paylaştı

Sıradaki haber:

Pazar esnafı, Hatipoğlu ile yerel yönetimler arasındaki sorunlarını paylaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.