h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum, İstanbul’un hak ettiği hizmetleri sonunda vermeye kararlı olduklarını belirtti

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum, İstanbul’un hak ettiği hizmetleri sonunda vermeye kararlı olduklarını belirtti

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da 5 yıldır verilmeyen hizmetleri sunmayı hedeflediklerini belirterek, mevcut yönetimin bilerek ve isteyerek İstanbul'u durdurduğunu savundu. Kurum, kentsel dönüşüm seferberliği başlatacaklarını ve trafik sorununu çözeceklerini ifade etti. İstanbul'un depreme hazırlanması gerektiğini vurgulayan Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarını riskli bölgelerden başlatacaklarını söyledi. Trafik çilesini bitireceklerini ve İstanbul'u dirençli hale getireceklerini belirten Kurum, her İstanbullunun hayatından 3,5 yıl çalan trafik sorununu tamamen sona erdireceklerini sözlerine ekledi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’a son 5 yılda verilmeyen hizmetleri sağlamak için çaba harcadıklarını belirterek, mevcut yönetimin kasıtlı olarak çözümsüzlük ortamı yarattığını söyledi. Kurum, Esenler’de düzenlenen bir toplantıda yaptığı konuşmada, trafik sorununu çözeceklerini ve kentsel dönüşüm seferberliği başlatacaklarını ifade etti.

Kurum, “Bizim amacımız, İstanbul’a son 5 yılda verilmeyen, ama hak edilen hizmetleri sunabilmektir” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin son 5 yılda Esenler Belediyesi ile yarışamayacak kadar geride kaldığını iddia eden Kurum, belediyecilikte özveri ve sevgi gerektiğini vurguladı. Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak da, “Esenler’de Türkiye’nin ilk akıllı şehrini inşa ediyoruz. Esenler’e her geçen gün yeni yeşil alanlar kazandırıyoruz. Kentsel dönüşüm projelerini burada hayata geçiriyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, son 5 yılda Esenler Belediyesiyle dahi yarışamaz, yanından bile geçemez. Çünkü belediyecilik bir dert ister, aşk ister, sevda ister. Biz Tevfik başkanımızla bu dertle çalıştık, aynı aşkla mücadele ettik” diye konuştu.

Trafik sorununa da değinen Kurum, ulaşım sorununu çözeceklerini ve kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi. İstanbulluların her yerde depreme hazırlanmaları ve trafik sorununun çözülmesi gerektiği konusunda uyarıda bulunduğunu belirten Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarına en riskli bölgelerden başlayacaklarını ve İstanbul’un riskli yapılarını tamamen ortadan kaldırıncaya kadar durmayacaklarını ifade etti. Kurum ayrıca, İstanbul’da trafik sorununu tamamen çözeceklerini ve İstanbulluların hayatını kolaylaştıracaklarını sözlerine ekledi.

Çakır, destek ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

Sıradaki haber:

Çakır, destek ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.