h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: “İBB ve iştiraklerde çalışanlarımızın maaşlarının iyileştirilmesi için hemen adım atacağız”

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: “İBB ve iştiraklerde çalışanlarımızın maaşlarının iyileştirilmesi için hemen adım atacağız”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB ve iştiraklerde çalışanların özlük haklarının ve maaşlarının iyileştirileceğini açıkladı. Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çalışanların şikayetlerini dinlediğini ve onların sorunlarını çözeceklerini belirtti. İBB ve iştiraklerde çalışanlar için adımların 1 Nisan’da atılacağını ifade eden Kurum, emekçilerin ezilmeyeceğini vurguladı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve bağlı şirketlerde çalışanların özlük haklarının ve maaşlarının iyileştirilmesi için harekete geçeceklerini duyurdu. Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son bir haftadır halkın şikayetlerini dinlediğini ve İBB çalışanlarının özlük hakları ve maaşlarıyla ilgili sıkıntılarını dile getirdiklerini belirtti. Bu konuda hiç şüpheleri olmamasını vurgulayan Kurum, göreve geldiklerinde hemen harekete geçerek, çalışanların özlük haklarının ve maaşlarının iyileştirilmesi için çalışacaklarını ifade etti. Kurum, “1 Nisan’ı bekleyin” diyerek yapılan iyileştirmelerin başlama tarihini verdi.

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum, İstanbul’un hak ettiği hizmetleri sonunda vermeye kararlı olduklarını belirtti

Sıradaki haber:

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum, İstanbul’un hak ettiği hizmetleri sonunda vermeye kararlı olduklarını belirtti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.