h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti, Bayburt İl Başkanlığı’na Yorulmaz atandı

AK Parti, Bayburt İl Başkanlığı’na Yorulmaz atandı

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat'ın istifasının ardından yeni il başkanı olarak Turgut Çalışkan atanmıştır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla göreve getirilen Çalışkan, mevcut yönetimde il başkan yardımcılığı görevini üstleniyordu. Bu karar, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından yapılan bir açıklama ile duyuruldu. Haberde, Turgut Çalışkan'ın yeni görevi için hayırlı olsun dilekleri de yer almaktadır.

AK Parti Bayburt İl Başkanı olarak Turgut Çalışkan atanmıştır.

Hacı Ali Polat’ın istifasının ardından il başkanlığı için iki isim düşünülmüştü. Mevcut yönetimde il başkan yardımcılığı görevini yürüten Turgut Çalışkan ve Temel Yolcu isimleri genel merkeze çağrılmıştı.

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Turgut Çalışkan’ın yeni il başkanı olarak atanması duyuruldu. Açıklamada, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Turgut Çalışkan, AK Parti Bayburt İl Başkanı olarak atanmıştır. Hayırlı olsun” ifadesine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün İstanbul’da güvenlik zirvesi düzenlenecek

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün İstanbul’da güvenlik zirvesi düzenlenecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.