h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti Adıyaman İlinden Belediye Başkan Adayı Ziya Polat olarak belirlendi

AK Parti Adıyaman İlinden Belediye Başkan Adayı Ziya Polat olarak belirlendi

AK Parti, eski Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat'ı Adıyaman Belediye Başkan adayı olarak belirledi. Polat, 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmasına rağmen seçilemeyince, 2024 yerel seçimlerinde Adıyaman Belediye Başkanı adayı oldu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Ziya Polat, 1976 doğumlu ve Adıyaman'ın Akdere köyünde büyüdü. İstanbul Üniversitesi'nden mezun olan Polat, çeşitli görevlerde bulundu ve şu anda Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Başmüfettiş olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

AK Parti, Adıyaman Belediye Başkan adayı olarak Ziya Polat’ı gösterdi. Polat, daha önce 2023 Milletvekilliği Genel Seçimi’nde aday olmuş ancak seçilememişti. Şimdi ise 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde Adıyaman Belediye Başkanı adayı oldu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan adaylık, Ankara’da düzenlenen bir programda duyuruldu. Ziya Polat, 1976 yılında Adıyaman’ın Akdere köyünde doğdu ve İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’nden mezun oldu. Kamu görevine sınıf öğretmeni olarak başlayan Polat, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda çeşitli görevlerde bulundu. Son olarak Sakarya Orman Bölge Müdürü olarak görev yapmaktaydı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Bolu’da AK Parti’nin yeni Belediye Başkan Adayı, Dr. Muhammed Emin Demirkol oldu

Sıradaki haber:

Bolu’da AK Parti’nin yeni Belediye Başkan Adayı, Dr. Muhammed Emin Demirkol oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.