h Dolar 34,2759 % 0
h Euro 36,9837 % 0
h Sterlin 44,5241 % 0
h Altın (Gr) 3.023,35 %-0,14
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti, Aday Tanıtım Toplantısı düzenliyor

AK Parti, Aday Tanıtım Toplantısı düzenliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı için hazırlıklar devam ediyor. Toplantıda, 48 ilin belediye başkan adayları açıklanacak ve sloganlarla partililerin desteği sağlanacak. Kongre salonunda güvenlik önlemleri alınırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 14.00'te adayları açıklaması ve partililere seslenmesi bekleniyor. Bu haberimizi inceleyin.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı için hazırlıklar devam ediyor. Toplantı, ATO Congresium Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ve parti üyelerinin yoğun katılımı bekleniyor. Toplantı öncesinde kongre salonu özel ekipler tarafından aranarak güvenlik önlemleri alındı. Toplantıda, 48 ilin belediye başkan adayları da açıklanacak. Partililer, Türk bayrakları, parti flamaları ve “Hazırız Kararlıyız” sloganlarıyla salonu süsledi. Toplantı alanında geniş güvenlik tedbirleri alındı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat 14.00’te adayları açıklaması ve partililere hitap etmesi bekleniyor.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Türkiye olarak Pakistan ile İran arasındaki gerilimin düşmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Sıradaki haber:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Türkiye olarak Pakistan ile İran arasındaki gerilimin düşmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.