h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, muhteşem bir karşılama ile karşılandı

Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, muhteşem bir karşılama ile karşılandı

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Kocaispir, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtım toplantısında açıklandıktan sonra kente gönderildi ve kalabalık bir törenle karşılandı. Kocaispir, Adana'nın sorunlarını bildiklerini ve hizmetle, icraatla şehri büyütmeyi hedeflediklerini söyledi. İşbirliği, şeffaflık ve hesap verebilirlik gibi prensiplere vurgu yapan Kocaispir, Cumhur İttifakı olarak birlikte çalışacaklarını da belirtti. Karşılama programına AK Parti ve MHP milletvekilleri ile partililer katıldı.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından şehirde büyük bir karşılama töreniyle selamlandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda adaylığı açıklanan Kocaispir, kente dönüşünde AK Parti İl Başkanlığı önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Meşaleler ve sloganlar eşliğinde karşılanan Kocaispir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek kalabalığa hitap etti. Kendisinin ve ekibinin Adana’nın sorunlarına vakıf olduklarını belirten Kocaispir, polemik yapma ya da bireysel çıkar gözetme niyetlerinden uzak olduklarını vurguladı. Hizmet ve gayretle Adana’yı geliştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Kocaispir, Adana’yı dünya şehri yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. Kocaispir, görevlerinin şehrin sorunlarını çözmek, halkın ihtiyaçlarını karşılamak ve taleplerini yerine getirmek olduğunu vurguladı. Şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkesinin en önemli yönetim prensipleri olduğunu belirten Kocaispir, kayıt dışı ilişkilere mesafeli olduklarını ve tutarlılıkta kararlı olduklarını sözlerine ekledi. AK Parti ve MHP milletvekilleri ile partililerin de katıldığı program, büyük bir coşkuyla geçti.

En Yüksek Bütçeli Yatırımın Temeli Konya Büyükşehir’de Atılıyor

Sıradaki haber:

En Yüksek Bütçeli Yatırımın Temeli Konya Büyükşehir’de Atılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.