h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Halk buluşmalarının yeni adresi Demirciler Mahallesi oldu

Halk buluşmalarının yeni adresi Demirciler Mahallesi oldu

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Demirciler Mahallesi'nde gerçekleşen Halk Buluşmaları etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallelilerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Fırıncıoğlu, katılımcı yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Mahalle sakinleri de Fırıncıoğlu'nun çalışkanlığıyla fark yaratmaya başladıklarını belirterek yeni dönem için desteklerini ifade etti.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Halk Buluşmaları etkinliklerini Demirciler Mahallesi’nde sürdürme kararı aldı. Fırıncıoğlu, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, belediye meclis üyeleri ve bazı kurum birim müdürleriyle birlikte Demirciler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Fırıncıoğlu, “Halk Buluşmaları” kapsamında Demirciler Mahallesi’nde aktif olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. “Katılımcı yönetim” prensibini benimsediklerini ve vatandaşların önerilerini değerlendirerek çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyleyen Fırıncıoğlu, Demirciler Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Mahalle sakinleri ise Fırıncıoğlu’nun hızlı çalışma temposunu fark ettiklerini ve yeni dönemde de kendisiyle birlikte olacaklarını ifade ettiler.

TÜRSAB’dan Bilecik’te gerçekleşen denetim detayları ortaya çıktı

Sıradaki haber:

TÜRSAB’dan Bilecik’te gerçekleşen denetim detayları ortaya çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.