h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Başkan Yavaş, Ankara Kent Konseyi ev sahipliğinde düzenlenen ’Kars ve Çevre İlleri Demokrat Dernekler Federasyonu ile Erzurumlular Dayanışma Federasyonu İstişare Toplantısı’na katıldı

Başkan Yavaş, Ankara Kent Konseyi ev sahipliğinde düzenlenen ’Kars ve Çevre İlleri Demokrat Dernekler Federasyonu ile Erzurumlular Dayanışma Federasyonu İstişare Toplantısı’na katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı. Yavaş, halkın parasını çöp projelere harcamak yerine insanları yeniden üretmeye teşvik etmek istediğini belirtti. Ayrıca, belediyecilik faaliyetlerini şeffaf bir şekilde yürüttüklerini ve hesap verebildiklerini ifade etti. Yavaş, yoksulluğu yönetmek yerine ortadan kaldıracak projelere odaklandıklarını ve Ankara halkının güvenine layık olmaya çalıştıklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde düzenlenen bir toplantıya katıldı. Yavaş, Kars ve çevre illeri Demokrat Dernekler Federasyonu ile Erzurumlular Dayanışma Federasyonu İstişare Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, proje odaklı çalışmalardan ziyade insanları yeniden üretmeye teşvik etmeyi hedeflediklerini belirtti. Belediyenin önceliğinin insan sağlığı olduğunu vurgulayan Yavaş, vatandaşların kendilerine emanet ettiği parayı doğru ve şeffaf bir şekilde kullanmaya devam ettiklerini söyledi.

Yavaş, konuşmasında belediyenin çalışmalarını şeffaflık ilkesiyle yürüttüklerini ve her harcamayı internet sitesinde yayınladıklarını dile getirdi. Kendi çılgın projelerinden ziyade yoksulluğu ortadan kaldıracak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Yavaş, vatandaşların talepleri doğrultusunda ihtiyaçları karşılamaya öncelik verdiklerini ve sosyal destek programlarıyla birlikte ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmenin amaçlandığını belirtti.

Yavaş, Ankara’nın gereksiz projelere harcanan kaynaklarla değil, halkın gerçek ihtiyaçlarının karşılanmasıyla büyüyeceğine inandıklarını ifade etti. Belediyenin hizmetlerini Ankara halkının güveniyle yürüttüğünü vurgulayan Yavaş, vatandaşların kendilerine olan güvenini korumak için şehir yönetiminde şeffaflığın ve hesap verebilirliğin önemli olduğunu vurguladı. Yavaş, bu nedenle belediye ihalelerinin canlı olarak yayınlandığını ve her harcamanın internet sitesinde görülebileceğini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapılan çalışmaları sadece sosyal medya aracılığıyla duyurduğunu ve propagandanın ön planda olmadığını dile getiren Yavaş, belediyenin gerçek belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Alim Işık, Ülkü Ocakları’nın düzenlediği “Ocak Söyleşileri” programına konuk oldu.

Sıradaki haber:

Belediye Başkanı Alim Işık, Ülkü Ocakları’nın düzenlediği “Ocak Söyleşileri” programına konuk oldu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.