h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • CHP’li Şavşat Belediye Başkanı Acar partisinden istifa etti

CHP’li Şavşat Belediye Başkanı Acar partisinden istifa etti

Artvin'in Şavşat ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Nihat Acar, partisinden istifa etti. Acar, ilçe örgütünün ihanetine uğradığını belirterek istifa kararını sosyal medya hesabından duyurdu. İlçe örgütü tarafından siyasi linçe uğradığını dile getiren Acar, bu nedenle sessiz kalmayarak CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Aday belirleme ön seçiminde ise Hakan Gazioğlu, CHP Şavşat adayı olarak belirlenmişti.

Artvin’in Şavşat ilçesinde bulunan CHP’li Belediye Başkanı Nihat Acar, partiden istifa ettiğini duyurdu. Acar, istifa gerekçesi olarak ilçe örgütüne atıfta bulundu ve sosyal medya hesabından açıklama yaptı. “Sevgili Şavşatlılar, sevgili basın mensupları, ne yazık ki kendi partimin ihanetine uğradım” diyen Acar, hem mevcut CHP ilçe örgütü hem de önceki ilçe örgütü tarafından siyasi baskılara maruz kaldığını belirtti. Acar, bir önceki ilçe örgütünün kendisini yalnız bırakmadığını ve defalarca genel merkeze şikayette bulunarak istifaya zorladığını ifade etti. Acar, bu zorlu süreçte sessiz kalmayı kendisine, ailesine ve Şavşatlılara ihanet olarak gördüğü için uzun yıllardır hizmet verdiği CHP’den istifa ettiğini paylaştı. Acar, destekçilerine, belediye çalışanlarına ve tüm personeline teşekkürlerini iletti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Şavşat adayı olarak belirlenen isim ise Hakan Gazioğlu olmuştu, şimdi ise Şavşat ilçesinde 23 Aralık tarihinde yapılan ön seçimi 114 oy alarak kazanmıştı.

Davut Güloğlu, Karadenizli kimliğiyle Düzce Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu

Sıradaki haber:

Davut Güloğlu, Karadenizli kimliğiyle Düzce Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.