h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Zincir markette çalışan kişinin üzerine devrilen su kolileri

Zincir markette çalışan kişinin üzerine devrilen su kolileri

Tekirdağ Kapaklı'daki bir BİM marketinde su kolileri devrildi ve çalışan yaralandı. Transpalet kullanırken Melike Y., ürünlerin üzerine düştü. Olayı gören iş arkadaşları hemen 112 Acil Servis'e haber verdi. Sağlık ekipleri, market içindeki çalışana ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı Melike Y., ambulansla hastaneye götürüldü.

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bulunan BİM marketinde yaşanan bir olayda su kolileri çalışanın üzerine devrildi ve yaralanmasına neden oldu. Olay, Gazi Osman Paşa Caddesi üzerinde bulunan İnönü Mahallesi’ndeki BİM market şubesinde meydana geldi. Bildiğimize göre, su kolilerini taşımak için transpalet kullanan Melike Y., ürünlerin kendisine düşmesi sonucu yaralandı. Melike Y.’nin su kolilerinin altında olduğunu fark eden iş arkadaşları hemen durumu 112 Acil Servis’e bildirdi. Sağlık görevlileri olay yerine gelerek çalışana ilk müdahaleyi market içinde yaptı. Yaralı Melike Y., ambulansla hastaneye götürüldü.

Kahreden kazada yeni görüntü: İş makinesinin altında kalan çocuk böyle kurtarıldı

Sıradaki haber:

Kahreden kazada yeni görüntü: İş makinesinin altında kalan çocuk böyle kurtarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.