h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İsrail’den Lübnan’ın güneyine SİHA saldırısı: 1 ölü, 5 yaralı

İsrail’den Lübnan’ın güneyine SİHA saldırısı: 1 ölü, 5 yaralı

İsrail'in Lübnan'ın güneyinde bulunan bir araca SİHA saldırısı düzenlediği ve saldırı sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı belirtildi. Saldırı, Lübnan-İsrail sınırından 8 kilometre uzaklıkta gerçekleşti. İsrail basınının güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberlerde ise, saldırıda Hizbullah üyesi 2 kişinin öldürüldüğü bildirildi. Üst düzey bir Hizbullah üyesinin saldırıdan kaçmayı başardığı ancak yardımcılarının hayatını kaybettiği ifade edildi.

İsrail’in Lübnan’ın güneyinde bir araca SİHA saldırısı düzenlediği ve saldırı sonucunda 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı Lübnan basınında yer alan haberlerde belirtiliyor.
İsrail, Lübnan topraklarına yönelik saldırılarını sürdürüyor. Lübnan basınında çıkan haberlere göre, Kafra’da yer alan Lübnan askeri kontrol noktasına yakın bir araca öğleden sonra SİHA saldırısı düzenlendiği ve saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı ifade ediliyor. Saldırının, Lübnan-İsrail sınırına yaklaşık 8 kilometre mesafede gerçekleştiği belirtilen haberlere göre, saldırıda bir aracın tamamen hasar gördüğü, bir aracın ise alev aldığı bildiriliyor.
İsrail basınına göre ise saldırıda Hizbullah üyesi 2 kişi öldürüldü ve saldırı, Bint Jbeil bölgesinde bir araca yönelik gerçekleştirildi. Haberlere göre, üst düzey bir Hizbullah üyesi saldırıdan kaçmayı başardı, ancak iki yardımcısı hayatını kaybetti.

Manisa’da korkunç bir trafik kazası yaşandı: 1’i ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Manisa’da korkunç bir trafik kazası yaşandı: 1’i ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.