h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Zeytinburnu’nda E-5 Karayolu’nda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı; biri ağır durumda.

Zeytinburnu’nda E-5 Karayolu’nda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı; biri ağır durumda.

Zeytinburnu'nda E-5 Yanyol'da meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil başka bir otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil refüje çarparak ters döndü ve 4 kişi yaralandı. Yaralılara olay yerinde müdahale edilerek hastaneye kaldırıldı. Kazaya ilişkin polis ekipleri çalışma başlattı. E-5 Yanyol kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapandı, ancak araçların çekici yardımıyla yolu tekrar açıldı.

Zeytinburnu’nda E-5 Yanyolunda meydana gelen trafik kazası sonucunda 4 kişi yaralandı. Saat 04.30 sıralarında gerçekleşen olayda, bir otomobil, önünde seyir halinde olan başka bir araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolü kaybeden otomobil, refüjü aşarak bir direğe çarptı ve ters döndü. Diğer araç ise yola savruldu. Kazada yaralanan 4 kişiye çevredeki vatandaşlar yardım etti ve kısa sürede sağlık ekiplerine haber verildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi. İçlerinden bir kişinin durumu ağır olduğu bildirildi. Kazada her iki araç da kullanılamaz hale geldi. Kaza nedeniyle E-5 Yanyol trafiğe kapanırken, araçlar çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra yol tekrar açıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

45 göçmen İzmir açıklarında kurtarılırken, 185 düzensiz göçmen yakalandı

Sıradaki haber:

45 göçmen İzmir açıklarında kurtarılırken, 185 düzensiz göçmen yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.