h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Zeytinburnu E-5 Karayolunda Yol Bakım Aracına Lüks Otomobil Çarptı: 5 Kişi Yaralandı

Zeytinburnu E-5 Karayolunda Yol Bakım Aracına Lüks Otomobil Çarptı: 5 Kişi Yaralandı

Vakit.com.tr olarak, Zeytinburnu E-5 Karayolu'nda meydana gelen kazada lüks bir otomobil, yol bakım aracına çarptı. Kazada otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından E-5 Karayolu trafiğe kapatıldı ve daha sonra açıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Zeytinburnu’nda Lüks Otomobil, İSTAÇ’a Ait Yol Bakım Aracına Çarptı: 5 Kişi Yaralandı

Gece saatlerinde Zeytinburnu E-5 Karayolu Ankara istikametinde meydana gelen kazada, bir lüks otomobil İSTAÇ’a ait yol bakım aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol temizleme aracı ve otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, ilerleyen bir otomobil sol şeritte çalışma yapan İSTAÇ’a ait yol bakım aracına çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü ve 4 belediye işçisi yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Kazada hem lüks otomobil hem de yol bakım aracında hasar meydana geldi. E-5 Karayolu Ankara istikameti kaza nedeniyle kısa süreliğine trafiğe kapatıldı, ancak trafik yan yollar üzerinden sağlandı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldıktan ve yol temizleme çalışmaları tamamlandıktan sonra E-5 Karayolu yeniden trafiğe açıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Ataşehir’deki gecekonduda şiddetli yangın çıktı, alevler kısa sürede etrafı sardı

Sıradaki haber:

Ataşehir’deki gecekonduda şiddetli yangın çıktı, alevler kısa sürede etrafı sardı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.