h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Zabıta ekipleri, hafriyat denetiminde göz açtırmıyor.

Zabıta ekipleri, hafriyat denetiminde göz açtırmıyor.

Bodrum Belediyesi, çevre düzeni için moloz ve hafriyat atığı denetimlerini sürdürüyor. Yapılan rutin denetimlerde inşaat artıklarını çevreyi kirletmeden atmayan kişi ve firmalar tespit edilerek yasal işlem yapılıyor. Bodrum'un çeşitli bölgelerinde 24 işlem gerçekleştirildi ve toplamda 440 bin lira idari para cezası kesildi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kamuya ait yolların temizliği ve güvenliği için denetimlerini sürdürecek.

Bodrum Belediyesi, çevre düzenini sağlamak amacıyla moloz ve hafriyat atığı denetimlerine devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yarımadada farklı bölgelere atılan moloz ve hafriyat kamyonlarının atıklarını düzenli olarak kontrol ediyor ve gelen şikayetleri değerlendiriyor. İnşaat atıklarını çevreyi kirleten kişi ve firmaların tespit etmek amacıyla, atıkların toplanması veya depolanması gereken özel bölgelere atılmadığı durumlarda yasal işlem yapılıyor. Denetimler özellikle Torba, Çırkan, Konacık, Kızılağaç ve Dirmil mahallelerinde yoğunlaşıyor. 2023 yılı Aralık ayından bu yana yapılan denetimler kapsamında, 24 işlem gerçekleştirilerek toplamda 440 bin lira idari para cezası kesildi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın güvenliği ve kamuya ait yolların temizliğini sağlamak amacıyla denetimlerine devam edecek.

Fethiye’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı

Sıradaki haber:

Fethiye’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.