h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yürüyüş yapan 2 kişinin biri silahlı saldırıya maruz kaldı, diğeri ise iş yerine sığındı

Yürüyüş yapan 2 kişinin biri silahlı saldırıya maruz kaldı, diğeri ise iş yerine sığındı

Küçükçekmece'de 2 genç, henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldiri sonucu yaralanan gençlerden biri iş yerine sığındı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı gençler hastaneye kaldırıldı. Polis, saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı. İş yerine sığınan gençin bu anları güvenlik kamerası kaydetti.Title: Küçükçekmece'de silahlı saldırıya uğrayan gençlerden biri iş yerine sığındı Haber: Küçükçekmece'de meydana gelen silahlı saldırıda yaralanan 2 gençten biri, saldırganlardan kaçarak bir iş yerine sığındı. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralı gençleri hastaneye kaldırdı. Polis, saldırganları yakalamak için çalısma başlattı. Güvenlik kamerası ise o anları kaydetti.

Küçükçekmece’de, bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan iki genç, olay anına ait görüntüler güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Saldırı sonucunda yaralanan bir genç, hemen yanındaki iş yerine sığınarak kendini korudu.

12 Ocak Cuma günü saat 20.00 sıralarında Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Diyar Ö. ve Ümran U. isimli gençler, bilinmeyen saldırganların silahlı saldırısına maruz kaldı. İki genç de ayaklarından yaralandı. Saldırgan veya saldırganlar olay yerinden hızla kaçarken, yaralı gençler bulundukları iş yerine sığındı. Durumu haber veren iş yeri çalışanının çağrısı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak gençleri hastaneye sevk etti. Polis, olay yerinde yapılan incelemenin ardından saldırgan veya saldırganları yakalamak amacıyla çalışma başlattı. İyileşen gençlerden birinin iş yerine sığındığı anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İşçi servisleri kaza yaptı: 6 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

İşçi servisleri kaza yaptı: 6 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.