h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yürüyüş esnasında rahatsızlanan adam, yardım ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı

Yürüyüş esnasında rahatsızlanan adam, yardım ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir adamın yol üzerinde fenalaşarak yere yığıldığı olayda, marketten aldığı enerji içeceğinin fenalığa sebep olduğu iddia edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, adamın ilk müdahalesini yaptıktan sonra özel bir hastaneye götürdü. Sağlık sorunları yaşadığı belirtilen adamın tedavisi devam ediyor.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir adam, yolda yürürken birdenbire fenalaşarak düştü. Olay yerine çağrılan ekipler, adamın marketten aldığı enerji içeceğini içtikten sonra fenalaştığı iddiasıyla ilgili olarak ilk müdahaleyi yaptı.

İddialara göre, olay Ereğli’nin Meydanbaşı Caddesi’nde gerçekleşti. G.D. isimli kişi, marketten aldığı enerji içeceğini tükettikten sonra fenalaşıp yere yığıldı. Vatandaşlar, G.D.’yi yerde gördüklerinde hemen 112’yi arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra G.D.’yi ilçedeki özel bir hastaneye sevk etti. G.D.’nin sağlık sorunları olduğu ve enerji içeceğinin hastalığını tetiklediği iddia edildi. G.D., tedavi altına alındı.

Silah ile yakalanan kişi polis tarafından gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Silah ile yakalanan kişi polis tarafından gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.