h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • ‘Yurda giriş yasağı bulunan DEAŞ bağlantılı şahıs yakalandı’

‘Yurda giriş yasağı bulunan DEAŞ bağlantılı şahıs yakalandı’

Afyonkarahisar'da, önceden DEAŞ terör örgütüyle bağlantısı olduğu gerekçesiyle yurda giriş yasağı bulunan bir kişi yakalandı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ortak çalışmalarda, yabancı uyruklu G.M. isimli kişinin terör örgütüyle ilişkisi olduğu tespit edildi ve yakalandı. Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şahsın sınır dışı edileceği belirtildi.

Afyonkarahisar’da, DEAŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğu gerekçesiyle ülkeye girişi yasaklanan bir kişi yakalandı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ortak çalışma yürütürken, geçmişte DEAŞ terör örgütüyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle yabancı uyruklu G.M. adlı bir kişi hakkında genel güvenlik sebebiyle ülkeye giriş yasağı konulduğu tespit edildi. Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, bu kişinin sınır dışı edilmesi için gerekli işlemleri gerçekleştirecek.

Jandarma, cinayet zanlısını yakaladı – İşte detaylar!

Sıradaki haber:

Jandarma, cinayet zanlısını yakaladı – İşte detaylar!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.