h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yolun üzerinden karşıya geçmeye çalışırken aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden yaya

Yolun üzerinden karşıya geçmeye çalışırken aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden yaya

Denizli'de, yaya geçidi bulunmayan bir caddede anayola geçmeye çalışan bir kadın otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Sürücü ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’de anayol üzerinde karşıya geçmeye çalışan bir kadın, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi Ankara Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 40 yaşındaki Mahperi Çelik, yaya geçidi bulunmayan anayol üzerinde yolun karşısına geçmek istediği sırada 47 yaşındaki A.Ö. yönetimindeki 32 LZ 877 plakalı Fiat marka araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın 27 metre ileride savrulurken, otomobil birkaç metre sonra durabildi. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Çelik’in hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü A.Ö. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay Yeri İnceleme ve trafik polislerinin savcılık eşliğinde yaptığı incelemelerin ardından Çelik’in cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Morgu’na kaldırıldı. Bir süre tali yol üzerinden trafik akışının sağlandığı anayol ise cenazenin kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Buzağı alıcısını dehşete düşüren olayda, 6 şüpheli gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Buzağı alıcısını dehşete düşüren olayda, 6 şüpheli gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.