h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yolcu Otobüsleri İçin Denetimler Sıkılaştırılıyor

Yolcu Otobüsleri İçin Denetimler Sıkılaştırılıyor

Düzce'de trafik ekipleri tarafından yolcu otobüslerine yapılan denetimler sonucunda, bir otobüs şoförü trafik güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde yolcu indirdiği için cezalandırıldı. Denetimlerde toplamda 28 otobüs kontrol edildi ve bazılarına 28.585 lira ceza kesildi. Ayrıca, söz konusu şoförün ehliyetine el konuldu. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimler ile vatandaşların can ve mal güvenliği ile trafik huzuru sağlanmaya çalışılıyor.

Düzce’de trafik ekipleri tarafından yolcu otobüslerine yönelik denetim yapıldı.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, otoyol üzerinde şehirlerarası otobüsler için düzenli denetimler gerçekleştirdi. Vatandaşların can güvenliği, mal ve trafik düzeni için yapılan denetimlerde toplam 28 otobüs kontrol edildi. Bu otobüslerden bazılarına ise 28.585 TL para cezası uygulandı. Ayrıca, yolcu indirme yaptığı tespit edilen bir otobüs şoförü trafik güvenliğini tehlikeye attığı için cezai işlem gördü ve ehliyetine el konuldu.

Yüksekova Emniyeti, doğada yaşayan hayvanlar için yem bıraktı

Sıradaki haber:

Yüksekova Emniyeti, doğada yaşayan hayvanlar için yem bıraktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.