h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yol kenarında donarak öldüğü düşünülen kişiye ait ceset bulundu

Yol kenarında donarak öldüğü düşünülen kişiye ait ceset bulundu

Bartın'ın Samanpazarı ve Ören köyleri arasında yol kenarında bir erkek cesedi bulundu. İlk incelemede, kesici alet ya da kurşun yarası bulunmadığı için donarak öldüğü tahmin ediliyor. Köylerine dönmek üzere yola çıkan Mehmet Yalçın'dan hiçbir haber alınamadı. Güvenlik güçleri, Melmet Yalçın'ın cesedini bulduktan sonra yapılan incelemede herhangi bir darp ya da kesici alet izine rastlanmadı. Yalçın'ın, dengesini kaybederek düşüp bayıldığı ve soğuktan donarak hayatını kaybettiği düşünülüyor.

Bartın’ın Samanpazarı ve Ören köyleri arasındaki yolun kenarında bir erkek cesedi bulundu. İlk değerlendirmelere göre, kesici alet veya kurşun yarası bulunmayan ceset, donarak hayatını kaybettiği düşünülen bir şahsa ait.

Edinilen bilgilere göre, Mehmet Yalçın adındaki 65 yaşındaki bir yaşayan, dün sabah köylerine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Samanpazarı köyünde kurulan pazara gitmişti. Akşam saatlerinde eve dönmek üzere yola çıkan Yalçın’dan bir daha haber alınamadı. Sabaha karşı saat 03.00 sularında Samanpazarı ve Ören köyleri arasındaki yolun kenarından geçenler, bir erkek cesedi olduğunu fark etti ve hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine intikal eden güvenlik güçleri, cesedin Mehmet Yalçın’a ait olduğunu tespit etti. İlk incelemede, Yalçın’ın vücudunda herhangi bir kesici alet, darp izleri ya da kurşun yarasına rastlanmadı. Yaya olarak evine dönerken dengesini kaybedip düşüp bayıldığı ve gece boyunca soğuk hava nedeniyle donarak hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Kesin ölüm nedeni, otopsi sonrasında belirlenecek.

Manzaraya dalarken kayalıklardan düşme faciası yaşandı

Sıradaki haber:

Manzaraya dalarken kayalıklardan düşme faciası yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.