h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yeşim Grup, gençleri toplumsal sorumlulukla buluşturuyor

Yeşim Grup, gençleri toplumsal sorumlulukla buluşturuyor

Bursa’daki Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi, Bursa Anadolu Lisesi ve Bursa Erkek Lisesi öğrencileri, Yeşim Grup’un Almaxtex fabrikasında gerçekleşen etkinlikte gönüllülük projeleri hakkında bilgi aldı. Yeşim Grup, lise öğrencileri ile gönüllülük çalışmalarını buluşturdu. Yeşim Akademi’de gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler Yeşim’in gönüllülük çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Etkinlikte, "Önce İnsan: Gönülden Yapılan İşleri Nesillerdir Destekliyoruz" projesi çerçevesinde yapılan çalışmalar konuşuldu.Öğrencilerin gönüllülük projelerine büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

Bursa’daki Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi, Bursa Anadolu Lisesi ve Bursa Erkek Lisesi öğrencileri, Yeşim Grup’un Almaxtex fabrikasında düzenlenen bir etkinlikte, grup tarafından yürütülen gönüllülük projeleri hakkında bilgi edindi.

Yeşim Grup, Bursa’daki lise öğrencilerini gönüllülük çalışmalarıyla buluşturdu. Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi, Bursa Anadolu Lisesi ve Bursa Erkek Lisesi’nden öğrenciler, Yeşim’in merkez fabrikası Almaxtex’i ziyaret etti. Yeşim Akademi’de gerçekleştirilen etkinlikte, Yeşim Grup Kurumsal İletişim Direktörü Dilek Cesur, öğrencilere Yeşim’in gönüllülük çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öğrenciler, Yeşim’in sosyal sorumluluk projelerine büyük ilgi gösterdi.

Etkinlik kapsamında, geçmiş yıllarda öğrencilerin de dahil olduğu “Önce İnsan: Gönülden Yapılan İşleri Nesillerdir Destekliyoruz” projesi altında gerçekleştirilen çalışmalar da ele alınarak gönüllülük projelerinin kazanımları üzerinde duruldu.

Yeşim Grup Kurumsal İletişim Direktörü Dilek Cesur, uzun yıllardır birçok gönüllülük projesi yürüttüklerine dikkat çekerek, “Biz Yeşim Grup olarak ‘Önce İnsan’ felsefemiz çerçevesinde topluma yönelik projeler yapmayı büyük bir önem veriyoruz. Bu projelerde genellikle sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapıyoruz ve projelerin uzun soluklu olmasına özen gösteriyoruz. Özellikle eğitim, öncelikli olarak üzerinde durduğumuz konulardan biridir. ‘Önce İnsan’ projesiyle lisedeki gençlere, hayat boyu sürdürülebilir bir sorumluluk bilinci kazandırmayı hedefledik. Gençlerin sosyal sorumluluk projelerine ve gönüllülük kavramına olan ilgisi bizi çok memnun ediyor” dedi.

Etkinliğe katılan öğrenciler, bir kurumun sosyal sorumluluk projelerinin neler içerdiğini görmekten ve gönüllülük bilincini pekiştirmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Elazığ’da Popüler Olan Kişinin Eğlenceli Paylaşımıyla Sosyal Medya Uzay Heyecanına Kapıldı

Sıradaki haber:

Elazığ’da Popüler Olan Kişinin Eğlenceli Paylaşımıyla Sosyal Medya Uzay Heyecanına Kapıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.