h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yeni dönemde okullar, yarıyıl tatiline ara vermeden etkinliklerine devam edecek

Yeni dönemde okullar, yarıyıl tatiline ara vermeden etkinliklerine devam edecek

Bilecik'te yapılan "Hareketliyim Sağlıklıyım" etkinliği, BİL-EN programı kapsamında yarıyıl tatilinden sonra da devam edecek. Öğrencilerin derse daha zinde girmelerini sağlayan bu etkinlik, her okulun beden eğitimi öğretmenleri ya da İl Spor Koordinatörü tarafından gerçekleştiriliyor. İl Milli Eğitim Müdürü Akyol, bu etkinliğin Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı çerçevesinde yapıldığını ve öğrencilerin geleceğe hazırlanmasını amaçladığını belirtti. Vali Aygöl'ün destekleriyle gerçekleştirilen bu etkinlik, mutlu öğrenciler, öğretmenler ve okul-veli iletişimi hedefine örnek çalışmalar arasında yer alıyor.

Bilecik ilinde, BİL-EN programı kapsamında düzenlenen ‘Hareketliyim Sağlıklıyım’ etkinliğinin yarıyıl tatilinin ardından da devam edeceği belirtiliyor. Öğrencilerin derslere daha zinde başlamalarını sağlamak amacıyla BİL-EN programı çerçevesinde öğrencilere 5 dakikalık ısınma ve spor hareketleri yapma imkanı sunuluyor. Bu etkinlik, öğrencilere keyifli bir deneyim yaşatmanın yanı sıra derse daha hazır bir şekilde katılmalarını sağlıyor. Çalışmalar, her okulun beden eğitimi öğretmenleri tarafından yürütülürken ilkokullarda ise İl Spor Koordinatörü tarafından gerçekleştiriliyor. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, ilk dönemde okullarda başarılı bir şekilde uygulanan ‘Hareketliyim Sağlıklıyım’ etkinliğinin yarıyıl tatilinin ardından da devam edeceğini ifade etti. BİL-EN programı çerçevesinde bu etkinliğin yapılma kararının alındığını belirten Akyol, Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı’nın Vali Şefik Aygöl öncülüğünde gerçekleştirilen 3 günlük çalıştay sonucunda oluşturulduğunu söyledi. Akyol, bu programın amacının öğrencileri geleceğe hazırlamak olduğunu ve ‘Hareketliyim Sağlıklıyım’ etkinliğinin de bu amaç doğrultusunda yapılan önemli etkinliklerden biri olduğunu vurguladı. Akyol, “Bilecik’te Vali Şefik Aygöl’ün sağladığı desteklerle, mutlu öğrenciler, mutlu öğretmenler ve uyumlu okul-veli iletişimi gibi hedeflere örnek teşkil eden çalışmalara imza atıldı” şeklinde konuştu.

Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında araç takla attı, 4 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında araç takla attı, 4 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.