h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yemen sularında bir gemiye İnsansız Hava Aracı (İHA) saldırısı gerçekleşti.

Yemen sularında bir gemiye İnsansız Hava Aracı (İHA) saldırısı gerçekleşti.

Yemen’in Aden kenti açıklarında bir gemiye düzenlenen İHA saldırısında yangın çıktı. İngiltere Deniz Ticareti Operasyonları, saldırıya dair rapor aldığını duyurdu. Mürettebatın güvende olduğu belirtildi. Geminin ismi ve nereye ait olduğu henüz açıklanmadı.

Yemen’in Aden kenti açıklarında bir gemiye İHA saldırısı düzenlendiği ve gemide yangın çıktığı bilgisi, İngiltere Deniz Ticareti Operasyonları (UKMTO) tarafından yapılan açıklamayla duyuruldu. Husilerin Kızıldeniz ve Aden Körfezi’nde gerçekleştirdiği saldırılar devam ediyor. UKMTO tarafından yapılan açıklamada, Yemen’in Aden kentinin 60 deniz mili güneydoğusunda bir geminin İHA saldırısına uğradığı belirtildi. Gemideki kaptan, saldırının iskele tarafından gerçekleştiğini ifade ederken, saldırı sonucunda yangın çıktığı ve yangının söndürüldüğü bildirildi. Gemide seferin devam ettiği ve mürettebatın güvende olduğu vurgulanan açıklamada, geminin ismi ve sahibi hakkında henüz bilgi paylaşılmadı.

Mardin’de yeni doğmuş bir bebek cesedi keşfedildi

Sıradaki haber:

Mardin’de yeni doğmuş bir bebek cesedi keşfedildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.