h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yazar Canten Kaya, Van’da ilgiyle takip edilen bir söyleşi gerçekleştirdi

Yazar Canten Kaya, Van’da ilgiyle takip edilen bir söyleşi gerçekleştirdi

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "Kadının Gücü Van'ın Gücü" projesi kapsamında İletişim Uzmanı Yazar Canten Kaya tarafından "Çocuk Duyduğunu Değil Gördüğünü Yapar" konulu söyleşi gerçekleştirildi. Proje, 50 bin kadını sinema, tiyatro ve söyleşilerle buluşturmayı hedefliyor. Söyleşide, çocuk yetiştirmede ailenin rolü, mahremiyet bilincinin aşılanması, annelerin görevleri, evlilikte mutluluğun sırları ve iletişimde doğru sözlerin önemi üzerinde duruldu. Kadının Gücü Van'ın Gücü projesi kapsamında şu ana kadar 12 bin kadına ulaşıldığı belirtildi.

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Kadının Gücü Van’ın Gücü” projesi, yazar Canten Kaya’nın gerçekleştirdiği “Çocuk Duyduğunu Değil Gördüğünü Yapar” konulu söyleşiyle devam etti. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı öncülüğünde başlatılan projede, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen etkinliklerle 50 bin kadın sinema, tiyatro ve söyleşilerle buluşturulacak.

İletişim uzmanı yazar Canten Kaya tarafından düzenlenen söyleşide, çocukların yetiştirilmesinde ailenin rolü, mahremiyet bilincinin aşılanması, annelerin bu noktada üstlendiği görevler, evlilikte mutluluğun sırları ve iletişimde doğru sözlerin önemi konuları ele alındı.

Söyleşiye büyük ilgi gösteren kadınlara, programın sonunda Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek tarafından Canten Kaya’ya plaket takdim edildi. Biçek, Kadının Gücü Van’ın Gücü projesiyle 1.5 ayda 12 bin kadına ulaştıklarını belirterek, hedeflerinin tüm Vanlı kadınlara erişmek olduğunu ve destekleri için Vali Ozan Balcı’ya teşekkür etti.

(Özgün Başlık Önerisi) “Kadının Gücü Van’ın Gücü Projesiyle Kadınlar Söyleşiye Akın Etti”

Başkan Ahmet Asım Okat: Türkiye’nin tamamını yakmaktan başka bir şey değil

Sıradaki haber:

Başkan Ahmet Asım Okat: Türkiye’nin tamamını yakmaktan başka bir şey değil

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.