h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yatağan’da Elle Yakalanan Kurusıkı Tabanca ve Kısa Namlulu Pompalı Tüfek Hakkında Gelişmeler

Yatağan’da Elle Yakalanan Kurusıkı Tabanca ve Kısa Namlulu Pompalı Tüfek Hakkında Gelişmeler

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli dört kişinin üzerinde yaptıkları aramada ruhsatsız silahlar buldu. Arama sonucunda, 3 adet kurusıkı tabanca ve üzerinde ibaresi olmayan bir kısa namlulu pompalı av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilere ise avda ve sporda kullanılan tüfekler, nişan tabancaları ve av bıçakları bulundurma ve satma yasalarına göre işlem yapıldığı bildirildi.

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dört şüpheli üzerinde gerçekleştirdikleri aramada ruhsatsız silah buldu. Yapılan detaylı aramalarda, 3 adet kurusıkı tabanca ve üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan kısa namlulu pompalı av tüfeği ele geçirildi. Şüpheliler, gözaltına alınarak Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve Av Bıçaklarının Yapımı Alımı, Satımı ve bulundurulmasına dair kanunun ve kurusıkı silahların kullanımı ile ilgili yasal işlemlere tabi tutulacak. Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili detayları paylaşmaya devam edecek.

Şantiyede korkunç yangın: İşçilerin konakladığı konteynerler alevlerin pençesine düştü

Sıradaki haber:

Şantiyede korkunç yangın: İşçilerin konakladığı konteynerler alevlerin pençesine düştü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.