h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yaşlı yolcudan moral: Ağaçların engelleyemediği otobüs tehlikesinde şoför şarampole sürüklendi.

Yaşlı yolcudan moral: Ağaçların engelleyemediği otobüs tehlikesinde şoför şarampole sürüklendi.

Antalya'da bir şehir içi yolcu otobüsü, yayla yolundan dönerken şarampole devrildi. Şoför ve yolcu yara almadan kurtuldu. Otobüsü kullanan şoför, tekerlerin kayması sonucu kontrolü kaybederek kaza yaptı. Kazada otobüsün yuvarlanmasını önleyen ağaçlar oldu. Yolculardan bir yaşlı kadın, şoföre moral vermek için "Korkma oğlum, gel kuzum" dedi. İnceleme için jandarma ekipleri olay yerine gitti.

Antalya’da yaşanan bir olayda, yayla yolundan dönen bir şehir içi yolcu otobüsü şarampole devrildi. Şans eseri, kazada ne sürücü ne de yolcu yaralanmadı. Yaşlı bir kadın, korku yaşayan şoföre moral vermek için “Korkma oğlum, gel kuzum” diyerek cesaretlendirdi.

Kaza, saat 08.30’da Konyaaltı ilçesinin Yarbaşçandır Mahallesi’nde Pınarbaşı mevkiinde meydana geldi. Rıza Avcı (24) tarafından kullanılan 515 levhalı 07 AU 733 plakalı şehir içi otobüsü, yolcu Şükriye Orhan’ı (64) alarak kent merkezi istikametine dönüş yapmaya başladı. Yavaş bir şekilde alçalan otobüs, tekerlerin mıcırda kayması sonucu kontrolünü kaybetti ve sağ tarafındaki şarampole devrildi. Otobüs, yol boyunca bulunan ağaçlara takılarak durdu. Kaza sonrası derhal 112 Acil Çağrı Merkezi ile iletişime geçen Avcı, itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerini olay yerine çağırdı. Şans eseri yaralanmayan sürücü Rıza Avcı, yolcusu Şükriye Orhan’ı güvenli bir şekilde dışarı çıkarmayı başardı. Orhan, ambulans tarafından yapılan ilk kontrolün ardından sağlık durumunun iyi olduğu için hastaneye gitmedi. Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de kaza yerinde inceleme yaptı.

Kazadan sonra telefonla yakınlarını arayan Şükriye Orhan, “Uçtuk, araba otobüs uçtu. Başıma bunlar geldi. Çandır’a inerken korkunç bir şekilde uçtuk. Ölümden döndük. İçerideydim, demire tutundum. Çok korktuk. Araba hızlı değildi. Eğer daha hızlı gitseydik, çamların tepesine fırlardık. Ağrılarım var ama iyiyim. Tansiyonum yükselmiş. Şoför beni otobüsten çıkardı” şeklinde konuştu.

Orhan, büyük bir korku yaşayan sürücü Rıza Avcı’ya moral vermek amacıyla “Korkma oğlum, gel kuzum” diyerek cesaretlendirme çabasında bulundu.

Seçil Erzan, “Fatih Terim Fonu” davasında yargılanmaya devam edecek

Sıradaki haber:

Seçil Erzan, “Fatih Terim Fonu” davasında yargılanmaya devam edecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.