h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yaşlı adam kayboldu, 24 saat sonra sağ salim bulundu

Yaşlı adam kayboldu, 24 saat sonra sağ salim bulundu

Karabük'te kaybolan 81 yaşındaki alzheimer hastası Mustafa Yıldız, arama çalışmaları sonucunda 24 saat sonra sağ olarak bulundu. Karabük AFAD, UMKE ve jandarma ekiplerinin katılımıyla yapılan operasyonun ardından, yaşlı adam ormanlık alanda bulundu ve hastaneye kaldırıldı. Yıldız'ın ailesi büyük bir sevinç yaşarken, kendisinin durumu kontrol altına alındı.

Karabük’te kaybolan 81 yaşındaki adam, 24 saat sonra sağ olarak bulundu. Alzheimer hastası olan Mustafa Yıldız, Safranbolu ilçesine bağlı Tayyip köyü Eteköy Mahallesi’nde ikamet ediyordu. Haber üzerine Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve jandarma ekipleri harekete geçerek arama çalışmalarını başlattı. Neyse ki, yaşlı adam ormanlık bir alanda sağ salim bulundu. Olay yerine gelen ekipler, Mustafa Yıldız’ı sedyeye yerleştirerek hastaneye götürdü. Şimdi, kontrol amaçlı olarak hastanede tedavi altına alınacak. Bu olay, büyük bir sevinçle sonuçlandı ve ailesi tarafından da büyük bir rahatlama yaşandı.

Binlerce adet boş ve dolu makaron ile elektronik sigara yakalandı

Sıradaki haber:

Binlerce adet boş ve dolu makaron ile elektronik sigara yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.