h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yarıyıl tatilinde spor etkinlikleri büyük beğeni topluyor

Yarıyıl tatilinde spor etkinlikleri büyük beğeni topluyor

Şehitkamil Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocukları eğlendirmek ve öğretici aktivitelerle buluşturmak için "Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi" düzenliyor. Etkinliklerde, öğrenciler motivasyon kazanacak ve ikinci yarı için hazırlık yapacak. Geleneksel oyunlar, spor etkinlikleri, zeka oyunları ve yarışmalar gibi etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca velilere yönelik etkinliklerle anne ve babalar da çocuklarıyla kaliteli zaman geçirebilecekler. Başkan Fadıloğlu, tatilde çocuklara eğlenceli ve öğretici etkinlikler sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Şehitkamil Belediyesi, yarıyıl tatili boyunca çocukları eğlenceli ve öğretici etkinliklerle bir araya getirmeye devam ediyor. “Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi” kapsamında düzenlenecek olan etkinlikler, öğrencilere ikinci dönem için motivasyon sağlayacak birçok aktivite sunacak.

Şehitkamil Belediyesi, yarıyıl tatili sırasında çocukları öğrenmeye teşvik eden ve eğlenceli spor etkinlikleriyle buluşturan “Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi” ile çocukların sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarına katkıda bulunacak. Okul öncesi ve ilkokul çağındaki öğrencilere yönelik planlanan etkinlik, 15 günlük tatil sürecini verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlayacak.

2 bin öğrencinin katılacağı etkinliklerde, geleneksel çocuk oyunları, spor becerilerini geliştiren parkurlar, akıl ve zeka oyunları ve ödüllü yarışmalar düzenlenecek. Ayrıca, ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte kaliteli vakit geçirmelerine olanak sağlayan anne-çocuk ve baba-çocuk etkinlikleri de düzenlenecek.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2023-2024 eğitim döneminin ilk yarısının sona erdiği yarıyıl tatili boyunca öğrencileri farklı alanlarda gerçekleşecek etkinliklerle buluşturacaklarını söyledi. Fadıloğlu, “Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi” ile çocuklara eğlenceli zamanlar yaşatacaklarını ve gelişimlerine katkıda bulunacak etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti. Yarıyıl tatili boyunca gerçekleştirilecek olan programda akıl ve zeka oyunları atölyeleri, geleneksel çocuk oyunları, spor etkinlikleri, resim, müzik ve drama etkinlikleri gibi farklı alanlarda etkinlikler yer alacak. Gençler ise “Gençler Doğada Buluşuyor” projesi kapsamında doğada ağırlanmaya devam edilecek. Bu süreçte sağlıklı yaşam alışkanlıkları konusunda uzmanlar, öğrencilere bilgi ve deneyimlerini aktaracaklar. Velilerin desteğiyle gerçekleştirilecek olan organizasyon, çocukların sosyal, kültürel ve bireysel gelişimine katkıda bulunmaya devam edecek. Başkan Fadıloğlu, tüm öğrencilere sağlıklı, keyifli ve enerji dolu bir tatil dönemi diledi.

Mersin’de PKK terör örgütünün operasyonu: 7 kişi yakalandı

Sıradaki haber:

Mersin’de PKK terör örgütünün operasyonu: 7 kişi yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.