h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yangın korkusu müstakil evde: Dumandan etkilenen 1 kişi var

Yangın korkusu müstakil evde: Dumandan etkilenen 1 kişi var

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir evde çıkan yangın sonucunda bir kişi dumandan etkilendi. Yangın, Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesi'ndeki bir müstakil evde gerçekleşti. Yangın sonrasında ihbar üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı, ancak evde hasar meydana geldi. Yangının klimanın dış ünitesinin motor bölgesinden çıktığı düşünülüyor. Yangın sırasında dumandan etkilenen kişi hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Antalya’nın Serik ilçesinde, bir evde çıkan yangın sonucunda dumandan etkilenen bir kişi oldu. Kökez Mahallesi 3049. Sokak’ta bulunan tek katlı bir evde öğle saatlerinde meydana gelen yangın, hızla yayılarak evde hasara yol açtı. Olayın ardından 112 acil servis ekipleri ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Yangın, evin alt katında bulunan klimanın dış ünitesinin motor bölümünden çıktığı tahmin ediliyor. Dumandan etkilenen 79 yaşındaki Güner Fazla, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Fazla’nın tedavisi devam ediyor.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak inceleme başlatıldı. Ekipler, olayın tam olarak neyden kaynaklandığını belirlemek için çalışmalara devam ediyor. Ev sahibi Hasan Fazla ise yaşadığı yangın sonrası büyük bir şok yaşadığını belirtti.

Bingöl’de meydana gelen trafik kazasında otomobil takla attı, 1 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Bingöl’de meydana gelen trafik kazasında otomobil takla attı, 1 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.