h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yangın, Hatay’da araç içerisinde meydana geldi ve itfaiye ekipleri tarafından hızlıca söndürüldü.

Yangın, Hatay’da araç içerisinde meydana geldi ve itfaiye ekipleri tarafından hızlıca söndürüldü.

İskenderun ilçesinde bir hafif ticari araçta çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Olay sırasında, vatandaşlar hızla yangını bildirdi ve polis ve itfaiye ekipleri olay yerine çağrıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın kısa sürede söndürüldü, ancak araçta maddi hasar meydana geldi. Şu anda olayla ilgili polis incelemesi devam etmektedir.

İskenderun’da Hafif Ticari Araçta Yangın Çıktı, İtfaiye Müdahale Etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir hafif ticari araçta meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Savaş Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar sonrası polis ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ancak araçta maddi hasar meydana geldi. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Siirt’te 2 kişi metamfetamin bulundurdukları gerekçesiyle tutuklandı

Sıradaki haber:

Siirt’te 2 kişi metamfetamin bulundurdukları gerekçesiyle tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.