h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yangın felaketi İzmir’de iki kişinin ölümüyle sonuçlandı

Yangın felaketi İzmir’de iki kişinin ölümüyle sonuçlandı

İzmir'in Çiğli ilçesinde yer alan bir kozmetik deposunda çıkan yangında, 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin ise yaralandığı bildirildi. Yangının, işçilerin kullandığı elektrikli sobadan kaynaklandığı ve depodaki kozmetik ürünlerinde zaman zaman patlamalar yaşandığı belirtildi. Olay sonrasında itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan 2 yaralının tedavisinin devam ettiği aktarıldı. Soruşturma kapsamında depo yetkililerinin gözaltına alındığı ifade edildi.

İzmir’in Çiğli ilçesinde bulunan bir kozmetik deposunda çıkan yangında ölü sayısı 2’ye yükseldi. Yangında yaralanan 2 kişinin ise hastanede tedavi altında olduğu belirtildi. Olay, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde dün sabah meydana geldi. İşçilerin ısınmak için kullandığı elektrikli sobadan kaynaklanan yangında, depoda bulunan kozmetik ürünlerinde patlamalar meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edilirken, yangında Kadir Zor adlı bir işçi hayatını kaybetti.

Yangında hayatını kaybeden Kadir Zor ile Mustafa Zor’un, abi-kardeş oldukları öğrenildi. Diğer yaralılar Abdullah Genç ve Yelit Özçelik ise ambulanslarla yakındaki hastanelere kaldırıldı. Yelit Özçelik, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olan diğer 2 yaralının ise tedavilerinin hastanede devam ettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma kapsamında, firma yetkilileri M.Ü. ve B.Ç.’nin gözaltına alındığı öğrenildi.

Parktaki tartışma, Diyarbakır’da şiddete dönüştü: İki kişi silahla yaralandı

Sıradaki haber:

Parktaki tartışma, Diyarbakır’da şiddete dönüştü: İki kişi silahla yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.