h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yalova’da scooter üzerine bırakılan şüpheli çanta, güvenlik güçlerince kontrollü bir şekilde imha edildi.

Yalova’da scooter üzerine bırakılan şüpheli çanta, güvenlik güçlerince kontrollü bir şekilde imha edildi.

Yalova’da scooter üzerinde bırakılan şüpheli çanta paniğe yol açtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarından çantayı bir erkek tarafından bırakıldığını tespit etti. Bomba imha ekibi çantanın içeriğini kontrol etmek için fünyeyle patlattı, ancak çanta boş çıktı. Bu durum, çevredeki insanların rahat bir nefes almasını sağladı.

Yalova’da, scooter üzerinde bırakılan şüpheli çanta panik yaratmıştır. Bomba imha ekibi tarafından fünye kullanılarak patlatılan çantanın içinde boş bir şey olmadığı anlaşılmıştır.

Alınan bilgilere göre, İsmet Acar Caddesi’nde park halinde duran bir kiralama firmasına ait scooter üzerindeki çanta, vatandaşlar tarafından fark edilerek durum polise bildirilmiştir. Olay yerine gelen polis ekipleri, ilk inceleme sonucunda çantanın bir erkek tarafından bırakıldığını güvenlik kameralarıyla tespit etmiştir. Bunun üzerine olay yerine bomba imha ekibi sevk edilmiştir. Fünye kullanılarak patlatılan çantanın içinde herhangi bir şüpheli madde bulunmaması, herkesin derin bir nefes almasını sağlamıştır.

Tekirdağ’da gerçekleşen kazada 2 kişi yaralandı, olay anı kamera tarafından kaydedildi.

Sıradaki haber:

Tekirdağ’da gerçekleşen kazada 2 kişi yaralandı, olay anı kamera tarafından kaydedildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.